Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Διπλό μετά από καιρό.

Νίκη εκτός έδρας, μετά από καιρό, πέτυχε ο Πάοκ Γιαννιτσών στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Όρμας. Η ομάδα των Γιαννιτσών έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού τις διαθέσεις της να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όταν μόλις στο 6' ο Καπουσούζης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, γράφοντας το 1-0. Το γρήγορο τέρμα που δέχθηκαν οι παίκτες της Όρμας επηρέασε την προσπάθειά τους να πετύχουν κάποιο τέρμα, μιας και ήταν ελάχιστες οι φορές που προσπάθησαν να ισοφαρίσουν.
 Αντίθετα οι παίκτες του δικεφάλου πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, παίζοντας οργανωμένο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, κάτι που τελικά κατάφεραν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, στο 44' με τον Τουλγαρίδη.
 Η επανάληψη δεν είχε κάτι διαφορετικό με τους παίκτες της Όρμας να μένουν κατά κάποιο τρόπο θεατές στην ανάπτυξη και δημιουργία του Πάοκ, αποτέλεσμα της οποίας ήταν και το 0-3, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και όμορφο πλασέ του Χαρμάνα στο 82', που ήταν και ο καλύτερος ίσως παίκτης της ομάδας του δικεφάλου. Στο σημείο εκείνο το παιχνίδι είχε κριθεί, με εξαίρεση την τελευταία αλλαγή του Γιάνννη Γυρυχίδη για λογαριασμό του Πάοκ, τον Σιδηρόπουλο ο οποίος λίγα λεπτά μετά την είσοδό του και συγκεκριμένα στο 90' έγραψε το τελικό 0-4, με ωραίο γυριστό σουτ από σέντρα του Γκουγκουλούδη. Πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι για την ομάδα των Γιαννιτσών και ακόμη μια νίκη, που της δίνει ώθηση και αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου