Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Δημήτρη Δαμασκούδη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα χρόνια από το 1988 μέχρι το 2014 όλους τους προέδρους που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τόσο σαν παίκτης όσο και σαν παράγοντας και αναφέρομαι στους Δημήτρη Βουλγαρίδη, Βασίλη Χρυσανθόπουλο, Νίκο Παπανικολάου και Λάκη Βασιλειάδη. 

Επίσης να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα της ομάδας μας από το 1988 ως το 2014.

Όλα αυτά τα χρόνια αν και δεν υπήρξαν πόροι από πουθενά ούτε από της ΕΠΟ την χρονιά που αγωνιστήκαμε στην Δ΄Εθνική ούτε από τους τοπικούς φορείς προσπαθήσαμε να ήμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας παρότι υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην κοινωνία μας λόγω της κρίσης ενώ μένει και μεγάλο παράπονο για το γήπεδο που υποσχέθηκαν πολλοί τοπικοί φορείς το οποίο όμως έμεινε στα λόγια και δεν έγινε ποτέ. 

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν και κάποιοι λάθος χειρισμοί από εμάς όμως δεν γινόταν διαφορετικά και έτσι σπαταλήσαμε χρήματα χωρίς λόγο. 

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τους Κώστα Καβρουλάκη και Γιάννη Χατζηαντωνίου που μέχρι τα Χριστούγεννα βοήθησαν οικονομικά τον σύλλογο καθώς επίσης τον τωρινό πρόεδρο Λάκη Βασιλειάδη αλλά και τους Σταύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σελεμίδη που έμειναν μέχρι το τέλος κοντά μου και δεν λάκισαν όπως κάποιοι άλλοι. 

Από χθες 9/4/2014 κλείνει και επίσημα η λειτουργία του ΠΑΟΚ και αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να αποδείξουν ότι αγαπούν τον σύλλογο μπορούν να έρθουν και να μας βρούνε. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για να πάρουν τα ηνία και να διοικήσουν την ομάδα. 

Εγώ αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι έζησα μεγάλες χαρές και λύπες. Υπόσχομαι να προσφέρω στήριξη αν βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΟΚ ενώ αν πίκρανα κάποιους ζητώ ταπεινά συγνώμη. Με τιμή
Ο Θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών
Δημήτρης Δαμασκούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου