Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Απάντηση στις "Κασσάνδρες".

Απάντηση σε όλους όσους τον αμφισβήτησαν έδωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με την πολύ μεγάλη νίκη του απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Γαλατάδων. Οι παίκτες του Γιάννη Γυρυχίδη, παίζοντας πρώτα απ' όλα με την ψυχή τους αλλά παράλληλα τιμώντας την ιστορία και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του δικεφάλου, απάντησαν με την νίκη τους σε όλα όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, για στημένο παιχνίδι και μιλημένους ποδοσφαιριστές, έχοντας παράλληλα την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης. Ο δικέφαλος από πολύ νωρίς έδειξε τις προθέσεις του να καθαρίσει το παιχνίδι, όταν μόλις στο 3' ο Δημοσθένους με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.
 Το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα των Γαλατάδων φάνηκε να αιφνιδίασε τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη και δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του κρατούσαν την μπάλα παίζοντας παράλληλα οργανωμένο ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Γυρυχίδης ήταν αρκετά διαβασμένος περιορίζοντας αρκετά με τις κινήσεις του και τις τοποθετήσεις των παικτών τους κινητήριους μοχλούς του Ολυμπιακού. Το ημίχρονο έκλεισε με το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν περίπου το ίδιο, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να οργανώσει σωστά τις αντεπιθέσεις του ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ είχε τις λύσεις αμυντικά δημιουργώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες επιθετικά. Ο τραυματισμός του Αναστασιάδη και η αντικατάσταση του από τον Μηχαϊλίδη έδωσε νέα ώθηση στην επίθεση του δικεφάλου χωρίς όμως τελικά να μπορέσει να μετουσιώσει κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ.

 Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει σε δυο περιπτώσεις, με τον Σιδώρη στην μια περίπτωση και τους αμυντικούς του δικεφάλου στην άλλη, να δίνουν την λύση. Νίκη για την ομάδα των Γιαννιτσών που όχι μόνο της δίνει βαθμολογική ανάσα, αλλά δίνει και νέα τροπή στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών συνεχίζει με την του νίκη αυτή πιο δυνατός στην μάχη του πρωταθλήματος, μιας και παραμένει ομάδα με προσωπικότητα, με παίκτες με προσωπικότητα και με μια ιστορία που δεν πρόκειται να ξεπουληθεί για κανέναν λόγο και για κανέναν σκοπό όσα και να λέγονται όσα και να ακούγονται, πολύ απλά γιατί ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών έχει μάθει να μιλάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να αναλώνεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στις ανακοινώσεις......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου