Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Η πρώτη της νέας περιόδου.

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα του Πάοκ Γιαννιτσών για την φετινή περίοδο. Η ομάδα των Γιαννιτσών σαφώς ανανεωμένη και με αρκετές νέες προσθήκες ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της το οποίο περιλαμβάνει και σειρά φιλικών παιχνιδιών με ομάδες της περιοχής.
Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Τσιρογιάννης, τόνισε την ομαδική προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να αποφευχθούν τα περσινά λάθη που ίσως έγιναν. Παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πληρότητα, τόσο του αριθμού όσο και της ποιότητας των παικτών που θα απαρτίζουν φέτος την ομάδα του δικεφάλου. Από πλευράς διοίκησης οι κύριοι Χατζηαντωνίου και Δαμασκούδης ευχήθηκαν πάνω απ' όλα υγεία σε όλους, με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς και σε μια υγιή συνεργασία όλων με στόχο το καλύτερο δυνατό στο φετινό πρωτάθλημα.
Από πλευράς παικτών, φαίνεται να δένουν οι νέοι με τους παλιούς , μιας και το φετινό ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από πλήρες και ικανοποιητικό από κάθε άλλη φορά καθώς περιλαμβάνει αρκετούς έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα ενώ παράλληλα αρκετοί νέοι παίκτες εντάχθηκαν στο δυναμικό του δικεφάλου υποσχόμενοι το καλύτερο δυνατό τόσο για τους ίδιους όσο και για την ομάδα. Ευχόμαστε στην ομάδα του Πάοκ Γιαννιτσών το καλύτερο δυνατό, υγεία σε όλους και για την φετινή περίοδο  όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου