Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ

Κοινοποίηση προς :
Ε.Π.Σ.Π
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Μ.Μ.Ε

Κατα τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Μ.Α Ν. ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ο κύριος Δεμερτζής έχοντας μια τραγική διαιτησία, για πρώτη φορά στα χρονικά δεδομένα ανάγκασε εμάς τους ΄΄αντιπάλους'' να καταγγείλουμε τον διαιτητή απο κοινού, σκεφτείτε λοιπόν, ποιός άλλος το έχει καταφέρει?

Μετά από διεξοδική ανάλυση των φάσεων του αγώνα, μεταξύ των ομάδων μας , θεωρήσαμε απαραίτητη την παρούσα καταγγελία , ως το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε , ώστε να προστατεύσουμε πρώτα απ΄όλα το ίδιο το άθλημα και φύσικα τους κόπους και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών , παραγόντων και φιλάθλων μας.

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε μόνον τα τραγικά λάθη , τα οποία αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και είμαστε σίγουροι , πως μόνο από σκοπιμότητα δεν έγιναν , άλλα πολύ απλά , ήταν ανθρώπινα και φυσικά εννοούμαι προ'ι'όν ανθρώπινης διαιτητικής ανικανότητας.Υπογραμμίζουμε λοιπόν:

1.Παίκτης του Παοκ Γιαννιτσών πιάνει τη μπάλα με τα χέρια χωρίς να έχει σφυρίξει ο διαιτητής θέλοντας να κάνει ασυναίσθητο fair play , η απόφαση του διαιτητή ? ο παίκτης δεν τιμωρείται και φυσίκα δεν αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
2.Στη φάση του πέναλντι υπέρ του Μέγα Αλέξανδρου , ο παίκτης του Παοκ , ο οποίος έρχεται σε επαφή είναι άλλος ,η απόφαση του διαιτητή? έχοντας χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού και την ψυχραιμία του , δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε λάθος παίκτη , η φιλοξενούμενη ομάδα από 'λάθος' λοιπόν αγωνίζεται για 30' λεπτά με 10 παίκτες.Λογικό φυσικά..!!!Στη συνέχεια της φάσης αποβάλει παράγοντα των γηπεδούχων για διαμαρτυρία...
3.Παίκτης του Πάοκ μαρκάρει επικίνδυνα 'αντίπαλο΄ ποδοσφαιριστή ορισμός της κίτρινης κάρτας , η οποία θα ήταν δεύτερη αλλά , η απόφαση του διαιτητή ? φάουλ χωρίς κάρτα 
4.Το δεύτερο ημίχρονο έχοντας 3 γκολ , μια κόκκινη και φυσικά τις αλλαγές , για έναν ακατανόητο λόγο , ο διαιτητής δείχνει 6 λεπτά καθυστερήσεις και ενώ το σκορ γίνεται 2-2 στο 94' , αυτός δείχνει τη λήξη του παιχνιδιού , με τη σκέψη μάλλον , πως η ισοπαλία δεν θ΄αφήσει παραπονεμένο κανέναν.
5.Ο διαιτητής δεν σταμάτησε εκεί , αφότου φίλαθλοι τον διαμαρτύρονταν ,αυτός ψευδώς γράφει στο φύλλο αγώνος ότι τον εξύβρισε ένας χρόνια παράγοντας των γηπεδούχων , που κινδυνεύει να τιμωρηθεί.

Αφήνουμε τα σχόλια στον φίλαθλο κόσμο και ευχόμαστε η συγκεκριμένη καταγγελία να γίνει μάθημα προς όλους , από δω και μπρός να έχετε στο νου σας , ότι έμεις οι παράγοντες θα είμαστε ενωμένοι..Διότι σε θέατρα αυτού του παραλόγου εμείς δεν θα είμαστε πρωταγωνιστές αλλά ούτε καν κομπάρσοι. Η συμπεριφορά σας αυτή μας οδηγεί με ταχύτητα στην πόρτα της εξόδου. Και τότε πρέπει να ξέρετε ότι η μοναξιά που αισθανόμαστε σαν παράγοντες των σωματείων θα μεταφερθεί με μαθηματική ακρίβεια και σε σας. Η διαφορά θα είναι όμως ότι εμείς θα έχουμε πολλά να κε ρδίσουμε. Εσείς θα έχετε πολλά να... χάσετε.

Υ.Γ θα θέλαμε και οι δύο ομάδες να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις δύο επόπτριες για την πολύ καλή διαχείριση του αγώνα και ευχόμαστε να γίνουν παράδειγμα για τον Κύριο Δεμερτζή.

ΜΕ ΤΙΜΗ και ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου