Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Κέρδισε το καλύτερο.

Με ανανεωμένη και πιο δυναμική εμφάνιση παρουσιάστηκε σήμερα ο Πάοκ Γιαννιτσών απέναντι στην Δόξα Πενταλόφου για την 6η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν κάτι το ιδιαίτερο με εξαίρεση τις λίγες φορές που "πάτησαν" στην περιοχή του Πόπη. Στο ίδιο περίπου κλίμα κινήθηκε και ο Πάοκ με εξαίρεση την πολύ καλή ευκαιρία του Καλαϊτζη Χ. στο πρώτο ημίχρονο. Σε γενικές γραμμές και οι δυο ομάδες δεν κυνήγησαν όσο θα έπρεπε ίσως την νίκη με αποτέλεσμα να μοιραστούν από ένα βαθμό. Σαφώς βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, με περισσότερη κυκλοφορία μπάλας και επικοινωνία των παικτών του Πάοκ, επιβραβεύοντας έτσι τους λίγους αλλά σταθερούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και προσαρμόστηκαν πλήρως στα δεδομένα της κερκίδας των γηπεδούχων. Σημαντικός βαθμός λοιπόν για την ομάδα των Γιαννιτσών που υποδέχεται την επόμενη Κυριακή τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και θα παλέψει για την νίκη που θα της δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Πολυχρονίδης, Παπαλιόζης, Καρκάρης (75’ Ναρασιάνης), Γραικός, Σαπάνης, Καμπάκης, Καρατέεβ, Σεΐζης (66’ Βασιλομιχελάκης), Κουσούτης (85’ Μπαζιεράκης), Αραμπατζούδης, Τάμπας.
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Πόπης, Καλαϊτζής Σ., Γρηγοριάδης, Κάζογλου, Ορφανίδης, Τσάλμας (90’ Νταλής), Καλαϊτζής Χρ.(Καμπάνης 70'), Γκουγκουλούδης, Στεφανίδης, Σιδηρόπουλος Χαρμάνας (82’ Πετρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου