Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Κόλησσε στο 0 - 0.

Με λευκή ισοπαλία πέρασε και η 5η αγωνιστική με το τελικό σκορ να αδικεί, σε λίγες ίσως περιπτώσεις, την ομάδα μας. Η Καλλικράτεια χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, παρουσίασε ένα μέτριο πρόσωπο και φάνηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις αλλά τελικά έφυγε με τον ένα βαθμό. Από την άλλη ο Πάοκ παρουσιάστηκε πολύ χλομός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να "ξυπνάει" τελικά προς το τέλος με δυο ευκαιρίες. Στο 90' ο  Καλαϊτζής Χ., με μία από τις δικές του ενέργειες έκανε το σουτ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει τελικά κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα, όπου  σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων έπιασε την κεφαλιά ο Λεονταράς για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Πόπης. Στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε φύγει με το τρίποντο όταν ο Χαρμάνας μπήκε στην περιοχή από δεξιά πήρε τη φάση επάνω του, ίσως αν πάσαρε στην περιοχή να σιγούρευε το γκολ, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Η πολυπόθητη νίκη λοιπόν δεν ήρθε για ένα ακόμη παιχνίδι και πλέον η ομάδα στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Πενταλόφου την επόμενη αγωνιστική, όπου ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!


ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Πόπης, Καλαϊτζής, Γρηγοριάδης, Κάζογλου, Τσάλμας, Γκογκολούδης, Χαλεπούδης (67’ Κηλίκης), Καμπάνης, Στεφανίδης, Σιδηρόπουλος (75’ Καλαϊτζής), Χαρμάνας.
ΝΕΑ ΚΑΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ζυρίνογλου, Ταίγκας, Κατζόγλου, Κάρτας, Κατσαμακίδης (15’ Χρυσοχονίδης), Σταθώρης (65´ Λεονταράς), Αποστόλου, Μιχαηλίδης, Πολύζος, Ζαχαριάδης (90’ Τοπουσδίδης), Γεροθανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου